dimecres, 18 de febrer del 2015

Córrer i córrer es el mateix?



Aquest vídeo tracta de reflexionar si les accions són les mateixes fent-les d'una manera o d'un altra. Ens anem a centrar en si és el mateix córrer que córrer. Com podem veure en el primer cas, en el vídeo apareixen unes persones que corren pel bosc, mentre que l'altre vídeo de córrer és un home, on soles se li enfoquen les cames, que corre damunt d'una cinta. Com bé sabem en els dos vídeos es realitza la mateixa acció, però creeu que es el mateix? 
Des del punt de vista de la concepció utilitària seria el mateix en els dos casos ja que el cos treballa de la mateixa forma en les dues situacions però, des del punt de vista de la concepció monista no seria el mateix.
Per a aquesta concepció, son diferents situacions on el cos es troba en un lloc, en un estat i en una situació totalment diferent. Com hem parlat en la darrera entrada al bloc, la concepció monista es basa en el cos vivencial, per tant per a aquesta forma de pensar mai serà el mateix una persona que correga en un bosc, que una persona que correga en una cinta, que una persona que correga en sa casa, etc.


Espere que reflexioneu sobre açò i comenteu si esteu d'acord amb mi o en desacord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada